Τεχνική πληροφορία: πως θα μετρήσετε το πανί του τελάρου αρτοποιίας
Συμβουλή: Αν το μετρήσετε πάνω στο τελάρο ,καλό είναι να χρησιμοποιήσετε εύκαμπτο μέτρο πχ. μεζούρα, έτσι δεν θα χάσετε την ανάπτυξη γύρω από το ράουλο.
Τεχνική πληροφορία: ποιές ειναι οι απαραίτητες διαστάσεις στο τελάρο αρτοποιίας : (ωστε να δώσετε την παραγγελία σας για την κατασκευή τους)
πάρτε ενα μέτρο και μετρήστε :
1. Το εξωτερικο συνολικό μηκος
2. Το πλάτος (εξωτερικά)
3. Το μήκος εξωτερικά, απο το χερουλι ως το stop
* 4. Το μήκος της λαμας που τραβάει το πανι
* 5. Απο το κάθετο λαμάκι εως εξωτερικά στο χερουλι
(το 4 και 5 αν υπαρχουν στο τελάρο)
Τα τελάρα (φουρνίσματος) κλιβάνου αρτοποιίας, κατασκευάζονται υστερα απο παραγγελία σας, στις επιθυμητές διαστάσεις.
Ειναι κατασκευασμένα απο ανθεκτικά υλικά, με οσο το δυνατον λιγότερους συνδέσμους και κολήσεις.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται ειναι τα φύλλα αλουμινίου (μικρότερο βαρος), και τα γαλβανισμένα προφιλ (αντοχη).